De beste camera is die roze !!

 

Enkele weken geleden zei mijn dochter tegen me; Pap…. Ik wil eigenlijk een nieuwe camera kopen… wil je met mij mee naar Cameraland om te kijken welke de beste is?

Natuurlijk aangestoken door mijn fotografievirus was voor haar de tijd gekomen om toch ook maar eens wat meer te gaan fotograferen…. En dat vond Pap natuurlijk erg leuk.

Aangekomen bij Cameraland moest ik natuurlijk eerst al mijn CL-friends even begroeten en een praatje maken. Mijn dochter kon dan ondertussen al even rondkijken naar al dat mooie speelgoed in deze winkel.

Mijn praatje met wat CL-friends duurde iets te lang, waarop dochter naar ons toe kwam en vroeg… kom op nou Pap. 

OK, even kijken voor een nieuwe camera…. In de hele achterwand van de winkel stonden de vitrinekasten vol met mooie camera’s en lenzen…. Allemaal zwart van kleur…. Toch eentje niet … deze knalroze  camera stond precies op ooghoogte in het midden van de lange wand… en mijn dochter zei; dat is een leuke… die wil ik!! ….. Wij … ikzelf en CL-friends nog even lachen… tot dat eigenaar Ed er bij kwam staan…. Ik verdachte hem ervan deze knalroze camera precies zo op deze plek te hebben gepresenteerd zodat elke leuke meid die binnen kwam niet om deze roze camera heen kon. Medewerker Cameraland begon nog heel netjes van alles te vertellen over deze knalroze Nikon 1 J2 camera…. Maar mijn dochter had natuurlijk al lang besloten dat ze deze wilde hebben.

Nog even een tasje en geheugenkaartje erbij, afrekenen en naar huis.

Terug in de auto nam het enthousiasme over haar nieuwe knalroze camera alleen maar toe en bij thuiskomst moest ook mijn vrouw meteen haar nieuwe aankoop zien.

De weken daarna is dochterlief druk bezig geweest met fotograferen, overal waar ze naartoe gaat… de camera gaat mee… af en toe aan pap even vragen wat is nou diafragma pap? …. Of, wat is nou iso pap?

Mijn dochter is nu al weken lekker enthousiast aan het fotograferen en is nog steeds blij met haar knalroze camera.

Als ze niet die roze camera had gekocht maar één van de andere zware zwarte saaie camera’s met waarschijnlijk veel meer mogelijkheden…. Dan weet ik niet of ze zo enthousiast nog aan het fotograferen was. Deze roze camera zorgt er dus wel voor dat ze heel blij en lekker bezig is met haar nieuwe hobby.

Conclusie: Die roze camera is de beste !!

 

 11826075_882071285220950_8007840119083412771_n.jpg

AddThis disabled due to cookie consent.

Contactgegevens

Bloembinderij Ron de Vries

T: 0725715958
E: info@bloembinderijrondevries.nl

Stationsplein 12
1703WB HEERHUGOWAARD
  • Bloemen zijn een natuurproduct, de geleverde boeketten kunnen afwijken.
  • Vóór 13:00 uur besteld, vandaag afgeleverd (zon- en feestdagen uitgezonderd).
  • Bezorgtijdstip kan niet worden gegarandeerd.
  • 7 dagen vaasgarantie.
Betaalmethoden
Facebook
AddThis disabled due to cookie consent.