Inspiratie

               'Thanks Loulou'

 

Nu al een paar jaar bezig met mijn hobby fotografie..... VINDIKLEUK...!!

Mijn interesse binnen de wereld van de fotografie ligt vooral bij de natuurfotografie en dan vooral bij de landschappen in combinatie met water, maar ook macrofotografie van de flora heeft mijn belangstelling. In mijn vrije tijd doe ik dan ook niets liever dan lekker wandelen in de natuur.... ook in onze vakanties zoeken we de natuur op. Het mooie landschap van Schotland en Engeland bezoeken we al jaren en is iedere keer weer de moeite waard.

1Y3A5595.JPG

 

Waar haal je toch de tijd en inspiratie vandaan?

Er wordt regelmatig aan mij gevraagd waar ik de tijd en inspiratie vandaan haal. Ik zal het zeggen....  

Tijd ... hebben we allemaal tekort... en toch is er genoeg... Je moet soms alleen iets eerder opstaan of 's avonds wat langer doorgaan. Ik ben een ochtendmens... dus ben vaak al vroeg te vinden op mooie fotolocaties. Hé Ron... was jij dat vanochtend zo vroeg in het weiland...  is iets wat ik dan later op de dag in de winkel wel hoor.

De inspiratie ....  Ik ben gek op fotobladen en mooie fotoboeken, kan er uren in lezen en kijken. Maar de echte inspiratie haal ik uit het volgen van fotoworkshops bij natuurfotografen. Heb de afgelopen jaren er al vele gevolgd, de één wat beter dan de ander. Ook het volgen van deze fotografen op facebook is de moeite waard. 

Hier onder wil ik graag één fotografe en haar workshops wat meer aandacht geven. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik beter ben gaan fotograferen, anders ben gaan kijken en vooral nog meer inspiratie heb gekregen om verder te gaan met deze fantastische hobby.

Ik heb het over Mevr. Loulou Beavers …..

IMG_8967.JPG77.jpg 

Photo-Moments - Loulou Beavers

De grote diversiteit aan workshops en fotoreizen van deze natuurfotografe zijn een grote inspiratiebron. Haar duidelijke herkenbare eigen stijl van fotograferen en relaxte manier van vertellen brengen mij steeds weer op nieuwe ideeën. Creatieve fotografie, beweging en dubbele opnames zijn wel haar ding. Passie voor fotografie is zeer zeker van toepassing op haar en het is een mooi iets dat zij deze passie en creativiteit met ons wil delen. De foto's van Loulou zijn regelmatig te vinden in de bekende fotobladen en vertellen altijd een mooi verhaal over het hoe en waar.

 

Workshops:

Ik heb de laatste jaren al enkele workshops gevolgd bij Loulou. Steeds weer weet zij mij te raken met haar passie en inspiratie en na een workshop bij haar maak je zelf weer een stap in je eigen fotografie... en krijg je heel veel inspiratie.

Voor 2019 ben ik bij haar bezig met de Masterclass Vintage Bokeh…. Verdeelt over een half jaar, 4 dagen Masterclass en heel veel begeleiding via Facebookgroep.

… The next level...… there is no end.....!!

 

1Y3A4076.JPG

Mijn advies is dus.....  kijk eens op haar website... of nog beter... volg eens een workshop... krijg je zeker geen spijt van...

En volg haar op Facebook.... OK... ze promoot haar laatste boek.... maar ik zeg dan: dat is dan ook een 'must have'...!!    en regelmatig plaatst ze nieuwe creatieve ideeën voor een mooie foto... Gratis inspiratie om zelf aan de slag te gaan...

Valt het op.....  ik ben fan...!!

Website Loulou - Photo-Moments >>>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AddThis disabled due to cookie consent.

Contactgegevens

Bloembinderij Ron de Vries

T: 0725715958
E: info@bloembinderijrondevries.nl

Stationsplein 12
1703WB HEERHUGOWAARD
  • Bloemen zijn een natuurproduct, de geleverde boeketten kunnen afwijken.
  • Vóór 13:00 uur besteld, vandaag afgeleverd (zon- en feestdagen uitgezonderd).
  • Bezorgtijdstip kan niet worden gegarandeerd.
  • 7 dagen vaasgarantie.
Betaalmethoden
Facebook
AddThis disabled due to cookie consent.